VOORJAARSTRENDS 2023

ALLEEN HET ALLERBESTE VOOR JE OGEN

Zon, terrasjes en lang aperitieven met vrienden en familie … De lente straalt je tegemoet! Schitter mee, met de zonnebril waar jij mee in het oog springt. Kom de collectie ontdekken en vind jouw favoriete bril bij ons in de winkel.

Gewoon hรฉlemaal jij!

Jij en je nieuwe bril, een match made in heaven. Combineer elke outfit met de juiste bril. Kies voor kwaliteit รฉn prijs zonder in te boeten op stijl en karakter. Perfect afgestemd op jouw unieke ogen – ook op sterkte. 

Klaar voor? Kom de nieuwe collectie snel bij ons passen.

Merkzonnebril op sterkte

Een nieuwe collectie, dat moet gevierd worden. Daarom bieden we je een heldere promotie: merkzonnebril met gratis glazen op sterkte.* Perfect voor in dat nieuwe, trendy montuur.

*geldig op een selectie merkzonnebrillen & op unifocaal, organisch kunststof 1.6, sf. max. +3.00/-3.00, cyl. max. -1.50

Veilig de zon in,
met lenzen

Jouw favoriete zonnebril niet geschikt voor glazen op sterkte? Onze contactlensspecialisten staan klaar voor je met de lens die het best bij jou past.

Je look is pas compleet met een zonnebril die jou doet stralen. Laat je door ons adviseren en vind het perfece exemplaar.ย 

DEZE TRENDS MAG JE NIET MISSEN

Jouw bril, jouw manier. Deze trends geven kleur aan jouw lente & zomer!

GROTE KLASSIEKER: AVIATOR

Stijlvol, stoer, sportief en sinds de jaren 30 van de vorige eeuw niet meer weg te denken uit de brillenwereld.ย Stijl overleeft altijd.

MONTUURELUUR VAN KLEUR

Speelse kleuren beperken zich dit voorjaar niet enkel tot monturen: ook de glazen krijgen een colour boost. Get funky, er zijn geen limieten.

GROOTS DROMEN

Geen zomer zonder opvallend montuur, toch? Altijd gewaagd รฉn altijd geslaagd. Maak je statement, zoals alleen jij dat kan.

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe voorjaarscollectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel.

We donโ€™t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken รฉn er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken รฉn Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikteย  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe,ย stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingenย kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUWE VOORJAARSKRANT

Voor de allernieuwste, zonnige lentetrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten.ย 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
โ‚ฌ29.00