najaarscollectie 2023

WINTERTRENDS

Samen met onze modellen Lauren Versnick, Veronique De Kock en Wesley Thevissen, maken we je graag warm voor de gezellige, koudere dagen die eraan komen. Laat je inspireren door monturen die je één voor één laten genieten van de magie van het seizoen.

Optiek Van Renterghem

Nieuwe bril? Kies mét advies.

De juiste bril kiezen is niet altijd makkelijk, maar wél belangrijk. Je bril moet afgestemd zijn op jouw persoonlijkheid en look. Optiek Van Renterghem is zoveel meer dan een brillenwinkel. Wij staan je bij met professioneel advies tot in de kleinste details. Van vorm tot kleur en design: in onze najaarscollectie vind je vast je droombril!

Klaar voor een herfstige makeover?

Gezellige dagen, geweldige brillen.

Het najaar herinnert ons eraan dat we onszelf mogen verwennen met iets speciaals en dat de investering in kwaliteit de moeite waard is. Ervaar je de herfst liefst buiten in volle glorie? Of lees je liever een goed boek in je zetel onder een dekentje? Wat je ook doet, doe het met een van deze trends waarmee je jezelf kan tonen zoals je jezelf het liefst ziet. Warmte en authenticiteit zijn de tijdloze waarden die ons dit seizoen vergezellen. 

Gezonde ogen, ook in donkere seizoenen.

Dwarrelende blaadjes en kortere dagen, dat betekent ook dat we weer te maken krijgen met grotere hoeveelheden kunstlicht. En dat zorgt al snel voor droge ogen. In een wereld vol digitale connectiviteit verlangen je ogen naar rust. Verzorg ze daarom goed. Met glas op maat in het mooiste montuur, goede contactlenzen en slimme tips van je opticien. 

Spring af en toe eens binnen. Regelmatige controles en aanpassingen zorgen voor optimaal zicht en comfort. Je ziet beter, je ogen voelen gezonder én je ziet er geweldig uit. 

JOUW UNIEKE BLIK, PRACHTIG INGEKADERD.

In elke blik schuilt een uniek verhaal.

WAAR MODE EN FOCUS SAMENKOMEN

De perfecte match tussen trends en kwaliteit.

CHIQUE LOOKS, SCHERP ZICHT

Jouw perfecte bril is onze prioriteit.

ZIEN MET ALLURE, ELKE DAG WEER

Eeuwige elegantie dankzij je bril.

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe najaarscollectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel.

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUW ZOMERMAGAZINE

Voor de allernieuwste, zonnige zomertrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00