nieuwe collectie 2024

ZOMERTRENDS

De langverwachte zomer staat voor de deur en bij Optiek Van Renterghem bereiden we ons voor om jou te laten stralen met de perfecte bril.

Zomer 2024

the summer edit

De langverwachte zomer staat voor de deur. Een tijd van zonovergoten terrassen, zachte zeebriesjes en natuurlijk ook stijlvolle (zonne)brillen die je look compleet maken.

Wij staan alvast te popelen om jouw zomer extra stralend te maken met de perfecte bril. Laat je persoonlijkheid stralen met onze collectie zonnebrillen en maak een statement onder de zomerzon.

zonnige trends

Oversized silhouetten, vintage geïnspireerde ontwerpen en opvallende kleurencombinaties. En vergeet de details niet – glimmende accenten, kleurrijke brilglazen en geometrische vormen voegen een vleugje flair toe aan elke look.

merkzonnebril met gratis glazen op jouw sterkte*

De prijzen van deze zes zonnebrillen zijn inclusief zonneglazen op jouw sterkte*. Niet de stijl die je zoekt? In onze winkel hebben we een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen die geschikt zijn voor jouw brilcorrectie, en dat aan een zeer scherpe prijs. 

Is je favoriete zonnebril niet geschikt voor glazen op sterkte? Dan gaan onze contactlensspecialistes met plezier op zoek naar de ideale lensmatch voor jou. 

*geldig op selectie merkzonnebrillen en op unifocaal, organisch kunststof 1.6, sf. max. +3.00/-3.00, cyl. max. -1.50.

merk in de spotlight

Ontdek de moderne evolutie en de nieuwe gedaante van Cartiers tijdloze elegantie en iconografie. De ingetogen stijl met minimalistische afwerkingen zorgen ervoor dat de creaties van Cartier altijd stijlvol blijven. 

laat je betoveren door tijdloze schoonheid en voeg een vleugje glamour toe aan je zomerse look

cartier

de crème de la crème

summer musthave

Duik de zomer in met een van de ultieme musthaves. Ben je op zoek naar die ene zonnebril die je online zag schitteren? Zoek niet verder!

Onze collectie omvat de meest gehypete brillen die Instagram en TikTok domineren. Optiek Van Renterghem is de hotspot voor bestsellers van wereldberoemde modehuizen zoals Dior, Celine, Prada, Gucci, Chanel … 

€ 500 korting op je tweede paar multifocale glazen

We begrijpen maar al te goed dat één bril niet altijd aan al je behoeften voldoet. Daarom bieden we jullie graag € 500 korting op je tweede paar multifocale (zonne)glazen, van dezelfde kwaliteit als je eerste paar glazen. Of je nu aan het werk bent, sport, sociale evenementen bijwoont of gewoon geniet van de zon … Wij hebben de perfecte bril voor elke gelegenheid. 

*Voorwaarden in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere promoties. 

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe zomercollectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel. 

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUW ZOMERMAGAZINE

Voor de allernieuwste, zonnige zomertrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00