Cookie Policy

Cookies

Optiek Van Renterghem maakt gebruik van cookies. Een cookie is een tekstbestandje dat door de server van de website van Optiek Van Renterghem in de browser van je computer / mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer je de website raadpleegt. De cookie bevat een unieke code die toelaat om je browser te herkennen gedurende het bezoek aan de website (een zogenaamde โ€˜sessionโ€™ cookie) of bij latere, herhaalde bezoeken (een zogenaamde โ€˜permanenteโ€™ cookie). Cookies kunnen geplaatst worden door de server van de website van Optiek Van Renterghem of door partners waarmee onze website samenwerkt. De server van een website kan alleen de cookies lezen die hij zelf geplaatst heeft, hij heeft geen toegang tot andere informatie die zich op je computer of mobiel apparaat bevindt. Cookies worden op je computer of je mobiel apparaat gestockeerd in de folder van uw browser.

Optiek Van Renterghem maakt gebruik van cookies om je voorkeuren te onderscheiden van die van andere bezoekers. Op die manier kan Optiek Van Renterghem je een betere gebruikerservaring bieden en de website optimaliseren.

Optiek Van Renterghem maakt gebruik van volgende cookies:

Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn onmisbaar om de website te kunnen bezoeken en om bepaalde onderdelen ervan te kunnen gebruiken. Deze cookies laten je bijvoorbeeld toe om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van de website of bijvoorbeeld om formulieren in te vullen.

Functionele cookies

De functionele cookies zijn de cookies die het functioneren van onze websites vergemakkelijken en aangenamer maken voor de bezoeker en er voor zorgen dat je een meer gepersonaliseerde surfervaring krijgt. Het zijn bijvoorbeeld de cookies die ergens je voorkeur onthouden.

Performantie cookies

We gebruiken performantie cookies om informatie te verzamelen over het gebruik dat bezoekers maken van onze website met de bedoeling de inhoud van onze website te verbeteren, meer aan te passen aan de wensen van de bezoekers en om het gebruiksgemak van onze website te vergroten.

Third party cookies

Third Party cookiesโ€™ zijn cookies die niet afkomstig zijn van onze website zelf, maar wel van derden. Zo worden onder ander cookies geplaatst door Google Analytics.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (โ€œGoogleโ€). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Toestemming en beheer van je cookies

Bij uw eerste bezoek op onze website wordt je gevraagd het gebruik van cookies te aanvaarden.

Via je browserinstellingen kan je de installatie van cookies weigeren. Indien je deze cookies weigert, zullen bepaalde onderdelen van de website niet of niet (optimaal) werken. Op de volgende website vindt je voor de meest gebruikte browsers de werkwijze om cookies te weigeren: http://www.aboutcookies.org/

Je kunt ook op elk moment de reeds geรฏnstalleerde cookies verwijderen van je computer of mobiel apparaat.

Recht op inzage

Je kan kosteloos รฉรฉn kopie bekomen van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Recht op verbetering

Indien je meent dat je persoonsgegevens onjuist, onvolledig of niet langer actueel zijn, heb je het recht om verbetering te verzoeken.

Recht op intrekking van toestemming en wissing van persoonsgegevens

Je hebt het recht om je toestemming in te trekken voor zover deze de rechtsgrond voor de verwerking vormt en zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vรณรณr de intrekking daarvan.

Je hebt het recht om de wissing van je persoonsgegevens te verzoeken binnen de grenzen van hetgeen bepaald inย artikel 17 GDPR.

Wanneer je dit doet, zal Optiek Van Renterghem niet in staat zijn om je de bovengenoemde diensten aan te bieden.

Recht op beperking van de verwerking

Je hebt het recht om de beperking van de verwerking van je persoonsgegevens te verzoeken binnen de grenzen van hetgeen bepaald inย artikel 18 GDPR.

Recht op bezwaar tegen de verwerking

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens binnen de grenzen van hetgeen bepaald inย artikel 21 GDPR.

Recht om niet aan geautomatiseerde besluitvorming onderworpen te worden

Optiek Van Renterghem zal bij de verwerking van je persoonsgegevens geen gebruik maken van geautomatiseerde besluitvorming en/of profilering.

Recht om klacht in te dienen

Indien je van mening bent dat wij niet juist met je persoonsgegevens zijn omgesprongen, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, gevestigd te 1000 Brussel, Drukpersstraat 35.

Uitoefening rechten

Je kan je verzoek tot uitoefening van je rechten richten tot Optiek Van Renterghem per e-mail viaย info@vanrenterghemoptiek.beย of per post aan volgend adres Lostraat 51 9880 Aalter, mits bijvoeging van een kopie van je identiteitskaart.

Hoe beveiligen wij je gegevens?

Optiek Van Renterghem levert alle redelijke inspanningen om de niet-toegelaten toegang tot / oneigenlijk gebruik van / onthulling van je persoonsgegevens te voorkomen en de risicoโ€™s die daarmee gepaard gaan te minimaliseren. Geen enkel technologisch systeem is echter volledig veilig (bestand tegenย hackersย en dergelijke) voor wat betreft het verschaffen van persoonsgegevens (per telefoon of over het internet).

WEEK VAN HET ZIEN: van 8 tot 15 oktober 2022

Kom langs voor een gratis oogscreening tijdens de Week van het Zien.

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
โ‚ฌ29.00