Skibril nodig? Zo kies je de juiste skibril voor jouw ogen!

Tijd voor wintersport! Als je graag al eens op de latten (of het snowboard) staat, weet je hoe belangrijk een goeie skibril is. Niets vervelender dan van de bergflank sjezen terwijl je verblind wordt door de zon. Sneeuwblindheid is bovendien behoorlijk onveilig, voor jezelf én de andere mensen op de piste.

Dat betekent: goed nadenken wanneer je een skibril kiest. Zo ben je zeker van een optimale oogbescherming. En hou je een kraakhelder overzicht over de sneeuwvlakte. Zo kies jij de juiste skibril voor jouw ogen.

Bril of lenzen? Waarom kiezen!

Draag je het liefst een skibril op sterkte, of wil je jouw favoriete ski-zonnebril combineren met je lenzen? Kan allebei! Laat je door ons adviseren, zodat je gaat wintersporten zoals jij dat wilt.

Tip: kies je voor een skibril op sterkte? Vergeet dan je gewone bril niet mee te nemen! In de après-skibar komt die wellicht nog goed van pas!

De perfecte pasvorm

Dat is logisch: een ski-zonnebril moet perfect aansluiten op je gezicht. Dit type zonnebril is ook voorzien van grote glazen, zodat er zeker geen zonlicht langs het montuur geraakt. Hoe je ook kijkt, je geniet altijd van een perfect zicht.

De juiste CE-markering

Dit label is ontwikkeld om aan te geven hoe kleurintensief de glazen in je zonnebril zijn. Kies je er eentje met categorie 4? Spring dan al maar op de latten. Dit type zonnebril is immers speciaal ontwikkeld voor de wintersport.

Een doeltreffende Uv-filter

Kies bij voorkeur voor een bril met 100% Uv-bescherming – ook te herkennen aan het UV400-label. Wil je nog dat tikje verder gaan? Dan zijn gepolariseerde glazen een goed idee. Die geven schitteringen geen kans. Zo hou jij altijd je focus tijdens het skiën of snowboarden!

Laat je adviseren

Op zoek naar een skibril voor je volgende portie wintersport? Kom langs bij jouw opticien voor advies op maat

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe collectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel.

Duofoto man vrouw Tom Ford zonnebrillen

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUWE VOORJAARSKRANT

Voor de allernieuwste, zonnige lentetrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00