vrijdag 22 september 2023

START TO LENS

Ervaar de vrijheid van contactlenzen

Soms is het nu eenmaal gemakkelijker en veiliger om je bril even in te ruilen voor contactlenzen.

Heb je altijd al eens contactlenzen willen proberen? Of ben je niet (meer) overtuigd van je huidige contactlenzen?


Wij helpen je gratis op weg!

Onze contactlensspecialisten staan de hele dag voor jullie klaar, samen met een aantal externe experten die speciaal voor dit event naar onze winkel komen.

Wil je informatie inwinnen, contactlenzen proberen, het inzetten/uitnemen van lenzen leren, een oogscreening laten doen … Het kan allemaal!

We helpen je in 4 eenvoudige stappen naar de ideale contactlens. 

*ter waarde van โ‚ฌ 50

Klanten kiezen bewust voor ons

… omdat we รฉcht tot het uiterste gaan om de perfecte lensmatch te vinden. Denk je misschien aan harde lenzen of nachtlenzen? Wij passen ook uitzonderlijke, op maat gemaakte lenstypes aan zonder enig probleem.

En ook na die eerste stappen in de zoektocht naar de lens die het best bij jou past, laten we je niet los! Alle nazorg, controles en lensaanpassingen in de toekomst zitten inbegrepen in ons gratis servicepakket. Je kunt dus altijd terecht bij ons voor professioneel advies.ย 

We helpen je graag. Tot binnenkort?ย 

ONTDEK DE SEIZOENTRENDS

Duik in onze unieke collectie brillen. Geselecteerd door ervaren vakmensen. Met het hoogwaardige glas van onze topleveranciers. Karaktervolle designs en een uitstekende kwaliteit. Voor hem en haar, jong en oud.ย 

We donโ€™t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken รฉn er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken รฉn Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikteย  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe,ย stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingenย kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUW ZOMERMAGAZINE

Voor de allernieuwste, zonnige zomertrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten.ย 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
โ‚ฌ29.00