ZOMERTRENDS 2023

ZET JE OGEN IN HET ZONNETJE

Het oog wil ook wat – neem dat gerust letterlijk en figuurlijk. Je ogen verdienen een bril die een optimaal zicht garandeert én die jou laat stralen. Met de juiste bril zie je niet alleen beter, je ziet er ook beter uit!

Ticket naar de zon!

Na lang wachten is de zon er eindelijk. Dus kan je die zomerse outfits voorzichtig bovenhalen en stilaan terrasjes beginnen afschuimen. De ultieme finishing touch van elke outfit? Een stijlvolle zonnebril.

Zonnebrillen op sterkte - sterk staaltje technologie

Wist je dat we haast al onze zonnebrillen op sterkte kunnen maken? Jij kiest gewoon je favoriete model en wij zorgen ervoor dat je haarscherp ziet – zonder blootstelling aan schadelijke uv-stralen.

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan zonnebrillen die geschikt zijn voor jouw brilcorrectie en dat aan een scherpe prijs dankzij onze actie: merkzonnebril met gratis glazen op jouw sterkte.*

*geldig op een selectie merkzonnebrillen & op unifocaal, organisch kunststof 1.6, sf. max. +3.00/-3.00, cyl. max. -1.50

Lekker vrij de zomer in, met contactlenzen.

Op reis, festivals, tijdens het sporten, uitgaan of een dagje aan zee gepland? Soms is het nu eenmaal gemakkelijker én veiliger om je bril even in te ruilen voor lenzen. Zo geniet je van alle comfort en vrijheid die je tijdens de zomer nodig hebt. 

Klanten kiezen bewust voor ons, omdat ze weten dat onze contactlensspecialistes tot het uiterste gaan om de perfecte ‘lensmatch’ te vinden.

Dankzij de vele opleidingen passen we ook uitzonderlijke lenstypes aan zonder enig probleem. 

TIP: contactlenzen zijn ideaal voor wanneer je favoriete zonnebril niet geschikt is voor glazen op sterkte.

STRAAL EN SCHITTER

Jouw bril, jouw manier. 

PRAKTISCH EN PRACHTIG

Wij zorgen ervoor dat je bril comfortabel zit én dat hij jouw gezichtsvorm beter doet uitkomen. Functie en esthetiek ineen dus, kunnen we!

BIG, BOLD, BEAUTIFUL

Oversized is helemaal in! Geknipt voor wie het groots ziet en graag de show steelt. Wist je dat ze ook extra bescherming bieden tegen de zon?

VOOR OUTDOORFANATEN

Een speciale coating die de lichtintensiteit vermindert, waardoor je beter ziet als de zon fel schijnt. Ideaal voor de outdoor sportievelingen.

Exclusieve monturen met handgezette diamanten

We combineren onze expertise en deskundigheid als ervaren opticien met de luxueuze uitstraling van handgezette diamanten en de prestigieuze monturen van Cartier.

Dankzij de uiterste precisie en elegantie van Seiko premium brillenglazen in een ongeëvenaard kleurenpalet en de eindeloze personalisatiemogelijkheden, geniet je van een hoogst unieke kijkervaring op topniveau. 

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUW ZOMERMAGAZINE

Voor de allernieuwste, zonnige zomertrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00