TOTAL30: gun jezelf het plezier van … NIETS!

Gun jezelf het plezier van … NIETS! De gloednieuwe TOTAL30 is de eerste en enige watergradiënt maandlens die je niet voelt, zelfs niet op dag 30. Exclusief in regio Aalter, dus kom ze nu snel uitproberen.

Watergradiënt

Met de nieuwe TOTAL30 geniet je van ongelooflijk comfort. Dit komt door de geleidelijke overgang van 55% watergehalte in de kern van de lens naar bijna 100% water aan het oppervlak. Met andere woorden: niets raakt het oog behalve een zacht laagje vocht. Het hogere watergehalte betekent trouwens ook een uitzonderlijke zuurstofdoorlaatbaarheid!

Nieuwe CELLIGENT® Technology

Dit is een beschermende laag die het natuurlijke oppervlak van het oog nabootst. Het helpt de aanhechting van bacteriën en lipiden te verminderen voor een schone lens, een hele maand lang.

Bescherming tegen blauw en uv-licht

Blauw licht is overal, zowel binnen (kunstmatig) als buiten (natuurlijk). De zon is de grootste natuurlijke bron, het regelt onze slaapcyclus door het verschil aan te geven tussen dag en nacht. Kunstmatig blauw licht vind je terug in digitale schermen en ledlampen onder andere. Dit licht is heel sterk en daarom ook schadelijk voor je ogen én algemene gezondheid. Ook uv-licht kan schadelijk zijn voor de ogen, net zoals het schadelijk is voor de huid. Met de TOTAL30 zit je dus zeker safe want ze beschermen je ogen tegen schadelijk licht.

Fleurop-bloemenbon

Graag een prachtig boeketje ontvangen bij jouw TOTAL30 proefpakket? Je ontvangt een bon ter waarde van € 15 bij aankoop van 2×90 packs DAILIES TOTAL1 of 2×6 packs TOTAL30. Je ontvangt een bon ter waarde van € 25 bij aankoop van 2×6 packs TOTAL30 in combinatie met een multipack OPTI-FREE PureMoist of AOSEPT PLUS met HydraGlyde lenzenvloeistof. Deze actie is geldig tot 31/12/2022. Kom voor meer informatie gerust langs in onze winkel!

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe collectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel.

Duofoto man vrouw Tom Ford zonnebrillen

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUWE VOORJAARSKRANT

Voor de allernieuwste, zonnige lentetrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00