najaarscollectie 2022

NIEUWE BRIL?
KIES MÉT ADVIES

De juiste bril kiezen is niet altijd makkelijk, maar wel belangrijk. Hij moet afgestemd zijn op jouw persoonlijkheid en look. Wij staan je bij met gedetailleerd stijladvies. Van vorm tot kleur en design: in onze najaarscollectie vind je vast je droombril!

Gezellige dagen, gewéldige brillen

Klaar voor de gezelligheid van het najaar? Geef je look een stijlvolle, herfstige make-over. Met een montuur dat helemaal bij het seizoen past. Wij hebben een warme selectie aan brillen voor je klaarliggen. Perfect voor de koudere, gezellige tijd van het jaar. 

Een hele wereld door je bril

Alleen in de zetel met een goed boek of een straffe serie? Héérlijk! Met de juiste bril zorg je ervoor dat je de kleinste lettertjes perfect kan zien in alle omstandigheden.

Brillen waarmee je veilig naar schermen kijkt? Ja, ook die vind je bij ons! Doe daar een elegant, avant-garde of eigenwijs montuur bovenop en je weet: dit najaar kan niet meer stuk.

Geef je ogen rust

Urenlang scrollen door het eindeloze aanbod video’s op TikTok en Instagram Reels. Meedoen met de vele challenges en dan hebben we het nog niet over de virale dansjes gehad. Chatten met vrienden, de nieuwste filters uitproberen op Snapchat, online shoppen of tot in de vroege uurtjes gamen …

Met al die schermtijd tegenwoordig krijgen je ogen weinig rust. Het leven verandert, waarom je brillenglazen niet?

De Essilor Eyezen-glazen helpen je ogen ontspannen en beschermen tegen schadelijk blauw licht. Verkrijgbaar bij ons in de winkel!

DE TRENDS VOOR DIT NAJAAR

Met deze najaarstrends vallen zélfs de blaadjes voor jouw look.

COZY COLORS

Helemaal trending: prints in warme, neutrale tinten. Ingetogen, maar toch heerlijk stijlvol. Meer moet dat niet zijn.

SIZE MATTERS

Go big or go home: dat blijft het motto in brilmode. Grote monturen in een brede waaier aan kleuren en materialen. Opvallend, maar even goed subtiel en elegant. 

HEAVY METAL, LIGHT METAL

Nee, niet de gitaren. Wél de karaktervolle monturen met metaal. Ga jij all the way met een metalen bril – of combineer je dit eigenzinnige materiaal met kunststof? Jij kiest! 

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe najaarscollectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel.

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUWE VOORJAARSKRANT

Voor de allernieuwste, zonnige lentetrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00