Zonnebril trends 2022: jouw onmisbare accessoire deze zomer ziet er geweldig uit!

Niks perfectioneert je outfit zoals een zonnebril. Natuurlijk draag je jouw favoriete zonnebril om je ogen te beschermen tegen de zon. Maar als statement kan-ie ook tellen! 

Quote: Do not allow people to dim your shine because they are blinded. Tell them to put on sunglasses, because we were born this way. – Lady Gaga

Een hip frame maakt je look helemaal af. Benieuwd naar dé zonnebril trends 2022? Ga zitten, neem er een cocktail bij en kies met welk model jij de zomer in gaat.

Talloze tinten? Montuurlijk!

Vergeet saaie zonnebrillen in één kleur. Een hippe ombre is de nieuwste trend voor je zonnebril deze zomer. Donker én lichte tinten in één montuur gecombineerd. Wil je wel eens wat anders? Wat dacht je dan van een transparant exemplaar? Valt meteen op en ziet er geweldig uit.

Als je gek bent van hippe panterprints, is een tortoise-montuur ook echt iets voor jou. De lichte ondergrond en speelse vlekken maken van dit type zonnebril een echt hebbeding.

Quote: Sunglasses are like eye shadow. They make everything look younger and pretty. – Karl Lagerfeld

Vintage vooruit!

De jaren ’50, ’60 en ’70 waren ware inspiratiebronnen op het gebied van design en mode. Ook vandaag nog werken die decennia stevig door bij ontwerpers. Kijk maar naar de onsterfelijke cat-eye zonnebril, die ook dit seizoen weer helemaal terug is.

Ook de ronde retrobrillen met coole brilglazen zijn niet weg te denken uit de collectie. Spring uit de band met gekleurde glazen en een understated montuur.

Quote: My sunglasses are like my guitar – Patti Smith

Zie het groots

Opvallen mag, want bij de zonnebril trends 2022 staan uitgesproken statement-monturen en zwaardere designs weer lekker in de spotlights. Oversized zonnebrillen vol funky kleuren en eigenzinnige vormen: daar weet jij wel weg mee. Ze zijn de kers op de taart van jouw unieke look. 

Quote: With my sunglasses on, I’m Jack Nicholson. Without them, I’m fat and 60 – Jack Nicholson

Wil je de zonnebril trends 2022 in het echt ontdekken? Kom jouw favoriete modelletje uitproberen in onze winkel.

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe collectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel.

Duofoto man vrouw Tom Ford zonnebrillen

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUWE VOORJAARSKRANT

Voor de allernieuwste, zonnige lentetrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00