Voorjaarscollectie 2024

HELLO SPRING VIBES

Je ogen vertellen een verhaal, laat ze stralen in het perfecte montuur.

Voorjaar 2024

De lente op je gezicht

De nieuwe trends staan volop in bloei in onze winkel. Stijlvolle designs en coole monturen in frisse kleuren en prachtige vormen. Met hoogwaardig glas, afgestemd op jouw ogen. Kom dus snel eens langs, probeer jouw favoriete model uit en voor je het weet, draag je de lente op je gezicht!

OPTISCH

Ben jij klaar voor je nieuwe lentelook?

Twee passies, twee brillen

Een tweede paar multifocale glazen aan een uitzonderlijke prijs? Bij ons is het mogelijk, want we begrijpen maar al te goed dat het leven om meer dan één bril vraagt. Geniet van € 500 korting op je tweede paar multifocale glazen.*

Perfect voor wie een reservebril of een zonnebril op sterkte nodig heeft. Of voor wie zijn stevige bril na een veeleisende werkdag wil inruilen voor een chiquer exemplaar tijdens een privéaangelegenheid. 

*voorwaarden in de winkel.

Straf zonnetje, sterke bril

Let the sunshine in!

Onze collectie trendy zonnebrillen zorgt ervoor dat je klaar bent om te schitteren én perfect ziet. Want met een zonnebril op sterkte kan je ook bij het zwembad genieten van een goed boek. En wie een multifocale bril heeft, kan diezelfde glazen ook in een zonnebril naar keuze krijgen. Je leest het goed, voor maatwerk moet je bij ons zijn.

ZONNEBRILLEN

Bigger is always better

Gratis glazen op sterkte bij je nieuwe zonnebril

Als de lente ontluikt en je de eerste warme zonnestralen op je gezicht voelt, trakteer je jezelf graag op een nieuwe zonnebril. Bescherm je ogen tegen uv-stralen en zonlicht, mét behoud van ultrascherp zicht. Twee vliegen in één klap, daar zeg je geen nee tegen. Daarom geniet je nu van gratis glazen op jouw sterkte bij aankoop van een nieuwe merkzonnebril.

*voorwaarden in de winkel.

KOM DE COLLECTIE
ONTDEKKEN

Onze nieuwe voorjaarscollectie ligt op je te wachten. Check jouw favoriete monturen snel in onze winkel.

We don’t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken én er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken én Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikte  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe, stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingen kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUWE VOORJAARSKRANT

Voor de allernieuwste, zonnige lentetrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten. 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
€29.00