zaterdag 22 oktober 2022

STYLINGEVENT MET
DE BRILLENSTYLIST

Neem met niets minder genoegen dan een bril die perfect bij jou past.

Een bril is een fashionitem, maar moet ook รฉcht bij je passen. Samen met de brillenstylist, Marije Gerdes, halen we op zaterdag 22 oktober alles uit de kast om jou een stralende nieuwe look te geven.ย 


Gratis kleur- en stijladvies ter waarde van โ‚ฌ 75

Wat extra kleur in je gezicht brengen met je bril? Doen! Een goed gekozen montuur zorgt voor een unieke uitstraling die best gezien mag worden. Maar … Laat je adviseren door een pro!

In onze analyse nemen we jouw gezichtskenmerken onder de loep. We houden rekening met jouw huidskleur, kleur van ogen, haarkleur en de vorm van je gezicht.

Welke bril past bij jouw gezicht?

Dit is dรฉ vraag die klanten ons geregeld stellen. Aangezien elk gezicht unieke kenmerken heeft, is ons professioneel advies 100% op maat. Voor ons is het een plezier om telkens de uitdaging aan te gaan om een montuur uit te kiezen die jouw beste kenmerken enkel maar versterkt.

Nieuwsgierig? Verzeker jezelf dan snel van een afspraak op ons stylingevent.

ONTDEK DE SEIZOENTRENDS

Duik in onze unieke collectie brillen. Geselecteerd door ervaren vakmensen. Met het hoogwaardige glas van Varilux. Karaktervolle designs en een uitstekende kwaliteit. Voor hem en haar, jong en oud.ย 

We donโ€™t sell just glasses

We sell an iconic look a make-over a celebrity look a smile on your face

OOGMETING

Met een oogmeting wordt nauwkeurig bepaald hoe het gesteld is met jouw zicht. Aan de hand van hypermoderne meetapparatuur kunnen we zien welk type bril jouw ogen maximaal kan ondersteunen.

Merken we mogelijke oogproblemen op? Dan verwijzen we je door naar je oogarts. Want de gezondheid van je ogen komt steeds op de eerste plaats.

STYLING & VERKOOP

Helder kijken รฉn er geweldig uitzien? Met de juiste bril of lenzen wordt alles mogelijk. Bij Optiek Van Renterghem in Aalter ontdek je een eigenzinnige selectie aan kwaliteitsmonturen van internationale merken รฉn Belgische designers.

Een bril om een heerlijk boek te lezen, een stevig montuur voor de kleintjes, de gedroomde sportbril of zonnebril voor op wintervakantie of een bril voor elke dag: in onze collectie vind je de juiste bril voor elke gelegenheid.

Maak een afspraak

Op zoek naar het juiste montuur, het geschikteย  glas of contactlenzen?

Maak nu online een afspraak
via dit formulier of via 09 374 74 94.

Onze brilstylistes zorgen voor een nieuwe,ย stralende look.

*Voor reiniging van jouw bril of kleine herstellingenย kan je zonder afspraak langskomen.

NIEUW ZOMERMAGAZINE

Voor de allernieuwste, zonnige zomertrends moet je bij ons zijn! De nieuwe collectie ligt op je te wachten.ย 

Product title werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Product title
โ‚ฌ29.00